There isn't any images, Please upload via modules management in admin section

Fotoshoot van je paard (en)

Wil je graag mooie portretten of actiefoto's van je paard? Paarden fotograferen op locatie, thuis, op stal, in de manege of tijdens een buitenrit. De fotoshoot maak ik op een locatie naar keuze. Portretten, actiefotie's, vrije beweging (in de weide of de rijbak) zijn mogelijk. Mijn kennis van paarden en hun gedrag gebruik ik bij een fotoshoot van je paard. De fotoshoot maak ik op een locatie naar keuze. In overleg wordt deze locatie bepaald.

Kosten fotoshoot

1 paard: € 75,-
Dit is inclusief:
Fotoshoot van ongeveer een uur.
Foto's in highres te downloaden
Meerprijs per extra paard: € 15 per paard
Reiskosten: eerste 20 km gratis,
daarna € 0.30 per km

Bedrijfsreportage: € 100,-
Dit is inclusief:
Fotoshoot van ongeveer 2 uur
Foto's in highres te downloaden
Reiskosten: eerste 20 km gratis,
daarna € 0.30 per km

Levering binnen 14 dagen na de reportage

 

Bewerking foto's
Na de fotoshoot worden de foto's gecontroleerd op helderheid, contrast & scherpte en zonodig geoptimaliseerd. Digitale bewerkingen zoals het samenvoegen van foto's, het wegwerken van bijvoorbeeld halsters of lijnen, zijn mogelijk maar niet bij de prijs inbegrepen.

Paardenfotografie tijdens wedstrijd of training of evenement

Tijdens een training of evenement heb je vaak geen tijd om zelf foto's te maken. Toch is het een mooie herinnering als je later nog kunt nagenieten met de foto's. Organiseer je een evenement, informeer naar de mogelijkheden. Foto's die ik tijdens een evenement maak, worden in de webwinkel geplaatst waar ze kunnen worden nabesteld in het gewenste formaat.