_E7A3508-Edit

Fotoshoot van je hond(en)

Wil je graag mooie portretten of actiefoto's van je honden? De mooiste foto's kun je maken wanneer de honden niet poseren maar zich vrij bewegen. Daarvoor zijn buitenreportages uitermate geschikt.  Mijn kennis van honden en hun gedrag gebruik ik bij een fotoshoot van je hond(en). De fotoshoot maak ik op een locatie naar keuze. In overleg wordt deze locatie bepaald. 

Kosten fotoshoot

1 hond: € 75,-
Dit is inclusief:
Fotoshoot van ongeveer een uur.
Foto's in highres te downloaden
Meerprijs per extra hond: € 15 per hond
Reiskosten: eerste 20 km gratis,
daarna € 0.30 per km

Nest- en kennelreportage: € 100,-
Dit is inclusief:
Fotoshoot van ongeveer 2 uur
Foto's in highres te downloaden
Reiskosten: eerste 20 km gratis,
daarna € 0.30 per km

Levering binnen 14 dagen na de reportage

Bewerking foto's
Na de fotoshoot worden de foto's gecontroleerd op helderheid, contrast & scherpte en zonodig geoptimaliseerd. Digitale bewerkingen zoals het samenvoegen van foto's, het wegwerken van bijvoorbeeld lijnen of halsbanden, zijn mogelijk maar niet bij de prijs inbegrepen.

Hondenfotografie tijdens wedstrijd of training of evenement

Tijdens een training of evenement heb je vaak geen tijd om zelf foto's te maken. Toch is het een mooie herinnering als je later nog kunt nagenieten met de foto's. Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd zijn, een training of een terugkomdag van een nest. Organiseer je een evenement, informeer naar de mogelijkheden. Foto's die ik tijdens een evenement maak, worden in de webwinkel geplaatst waar ze kunnen worden nabesteld in het gewenste formaat.